• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc ekon savetDana 26. septembra 2019. godine, sa početkom u 14,00 časova održana je Javna tribina na temu: "Rezultati borbe protiv sive ekonomije i rada na crno za period 2017-2019 godina". Tribinu je organizirao lokalni Socijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova, a održana je u okviru 13. regionalnog Sajma privrede na kompeksima Bazena u Novoj Pazovi.

O aktivnostima NALED-a na suzbijanju sive ekonomije za period 2017-2019 godina, kao i merama i rezultatima u sprovođenju Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, govorio je Ivan Radak, Šef jedinice za odnose sa javnošću u Nacionalnoj Alijansi za lokalni ekonomski razvoj.

Efekti primene Zakona o inspekcijskom nadzoru u borbi protiv sive ekonomije, bila je tema o kojoj je govorila Mirjana Damjanović - načelnik Odeljenja za kontrolu prometa, sprečavanje nelojalne konkurencije i zaštitu potrošača u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija RS.

O aktivnostima i rezultatima rada radne grupe za suzbijanje sive ekonomije, prezentaciju je održao Dragan Gajić, rukovodilac Radne grupe za suzbijanje sive ekonomije Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija RS.

O aktivnostima Unije poslodavaca Vojvodine u borbi protive sive konomije u proteklom dvogodišnjem razdoblju, prezentaciju je održala Miljana Stojšić Stojanovska, direktorica Unije poslodavaca Vojvodine.

Delovanje sindikata u zaštita radnika i borbi protiv rada na crno, bila je tema o kojoj je govorio Tomislav Stajić - sekretar Saveza samostalnih sindikata Vojvodine.

Tribina je završena u 15,30 časova.

Sekretar SES-a:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući SES-a:
Rade Erceg s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije