• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetU Staroj Pazovi je dana 28. Februara 2019. godine održana 29. sednica Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

Sednica je održana u velikoj sali Bele zgrade sa početkom u 12,00 časova, kada je održana i sednica Privrednog saveta opštine Stara Pazova.

Na sednici je izvršena prezentacija i promocija Javnih poziva i aktivnih mera politike zapošljavanja sadržanih u Nacionalnom Akcionom planu zapošljavanja za 2019. godinu, koju su prezentovali predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje i Pokrajinske službe za zapošljavanje AP Vojvodine.

Ispred opštine Stara Pazova i Lokalnog saveta za zapošljavanje opštine Stara Pazova izvršena je prezentacija i promocija programa i mera aktivne politike zapošljavanja sadžanih u Lokalnom akcionom planu zapošljavanja opštine Stara Pazova za 2019. godinu.

Budući da je u radu SES-a opštine Stara Pazova za 2019. godinu planirano razmatranje pitanja zapošljavanja na lokalnom nivou, to su ovom prilikom članovi SES-a imali mogućnost da učestvuju i budu informisani o stanju nezaposlenosti na lokalnom tržištu rada i merama koje su predviđene i realizuju se u cilju smanjenja nezaposlenosti i povećanja zaposlenosti predviđenim merama aktivne politike zapošljavanja na republičkom i lokalnom nivou.

Sekretar SES-a:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući SES-a:
Rade Erceg s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije