• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetU Staroj Pazovi je dana 11. januara 2019. godine održana 28. sednica Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

Na sednici je usvojen Finansijski Plan za rad SES-a za 2019. godinu, a namena sredstava su usklađena sa odobrenom apropiracijom u usvojenom budžetu opštine Stara Pazova za 2019. godinu.

Savet je u skladu sa Zakonom o socijalno-ekonomskom Savetu i Pravilnikom o radu, doneo Odluku o razrešenju starog i imenovanju novog rukovodstva Saveta. Na osnovu predloga socijalnog partnera Saveza samostalnih sindikata za opštinu Stara Pazova, za predsedavajućeg SES-a za 2019. godinu jednoglasno je izabran Rade Erceg,član Saveta ispred SSS, a zamenika predsedavajućeg u 2019. godini, jednoglasno je izabrana Suzana Ilić, član Saveta ispred socijalnog partnera Lokalne uprave opštine Stara Pazova.

Savet je doneo Odluku o zaključivanju Ugovora o pružanju knjigovodstvenih usluga za potrebe SES-a u 2019. godini i Odluku o imenovanju lica ovlašćenih za potpisivanje finansijske i druge dokumentacije Saveta.

Predsedavajući Saveta:
Vladimir Ćulaja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije