• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetU petak 11. maja 2018. godine, sa početkom u 12:00 časova u Ekonomsko-trgovinskoj školi "Vuk Karadžić" u Staroj Pazovi održano je predavanje za maturante završnih razreda ove škole na temu: "Siva ekonomija i rad na crno" u organizaciji Socijalno - ekonomskog saveta opštine Stara Pazova, drugo po redu nakon Tehničke škole.

Predavanje je održao Rade Erceg, profesor u Tehničkoj školi i zamenik predsedavajućeg SES-a, a na času je govorila i Olja Grbić, profesorka građanskog vaspitanja i sociologije.

Nakon održanog predavanja i edukacije učenici su popunili Upitnik na temu "Šta znaš o sivoj ekonomiji i radu na crno" sa namerom da se utvrdi koliko su od predavanja usvojili i naučili o tome šta je "siva ekonomija" i kako se protiv nje boriti.

Predavanju su prisustvovali predstavnici socijalnih partnera u SES-u: Suzana Ilić - član Saveta ispred lokalne samouprave opštine Stara Pazova, Vladimir Ćulaja - član Saveta ispred Unije poslodavaca Srbije - poslodavci Stare Pazove i predsedavajući SES-a, i Rade Erceg - član Saveta ispred Saveza samostalnih sindikata za opštinu Stara Pazova i zamenik predsedavajućeg SES-a, kao i Branislava Dobrić - Bojanović, pedagog Ekonomske škole u Staroj Pazovi.

Nakon završetka planiranih predavanja sa završnim razredima srednjih škola, Socijalno ekonomski savet će analizirati popunjene Upitnike i o utvrđenim rezultatima izdati odgovarajuću publikaciju i saopštenje za javnost.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović

Predsedavajući Radne grupe:
Vladimir Ćulaja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije