• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetSocijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije organizuje okrugli sto na temu: "Socijalni dijalog između sindikata i poslodavaca i mirno rešavanje radnih sporova".

Ovaj događaj se organizuje u cilju unapređenja socijalnog dijaloga na lokalnom nivou i uspostavljanja i razvoja tripatitnog socijalnog dijaloga na nivou lokalne zajednice, i ukazivanja na mogućnost mirnog rešavanja radnih sporova.

Na okrugli sto su pored socijalnih partnera, članica Socijalno - ekonomskog saveta opštine Stara Pazova - Saveza samostalnih sindikata opštine Stara Pazova, Unije poslodavaca Stara Pazova i Lokalne samouprave opštine Stara Pazova, pozvani i predstavnici Unije poslodavaca Vojvodine, Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, Sremske privredne komore, Republičkog i Pokrajinskog SES-a, Privrednog Saveta opštine Stara Pazova, Saveza samostalnik sindikata opštine Stara Pazova i Unije poslodavaca Stare Pazove, Opštinskog veća opštine Stara Pazova i opštinske uprave opštine Stara Pazova.

Okrugli sto održaće se u utorak, 12. decembra 2017. godine, sa početkom u 11:00 časova, u maloj sali Bele zgrade, II sprat, Slovenski trg bb, u Staroj Pazovi.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući Saveta:
Marina Ljubinković s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije