• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetBroj: Sl/2017.
Dana, 12.09.2017. godine.

Na poziv Agencije za privredni razvoj grada Modriče – Republika Srpska, predstavnici socijalnih partnera u Socijalno ekonomskom savetu opštine Stara Pazova posetili su Sajam privrede koji je održan 08. i 09. septembra.

U delegaciji su po Odluci Saveta bili: Jovo Bijelić i Vladimir Ćulaja ispred Unije poslodavaca Stare Pazove, Dragana Stojković-Barjaktarević ispred Saveza samostalnih sindikata opštine Stara Pazova, Nada Stojanac ispred lokalne uprave opštine Stara Pazova i Milenko Vučinović sekretar Socijalno ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

Saradnja na privrednom nivou i učešće na privrednim manifestacijama između grada Modriča i opštine Stara Pazova traje osam godina i ove godine se očekuje učešće predstavnika Regionalne Agencije za privredni razvoj Modriče, koji će predstaviti privredu svoje opštine na predstojećem Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi.

Takva saradnja na nivou opština i udruženja preduzetnika i privrednika postoji i sa gradovima Doboj i Banjaluka iz Republike Srpske , kao i Paraćina i Ćuprije iz Republike Srbije.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović s.r.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije