• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Održana zajednička sednica Kolegijuma Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova i Radne grupe SES-aDana 24. septembra 2014. godine u Staroj Pazovi održana je zajednička sednica Kolegijuma Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova i Radne grupe SES-a,za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno.

Sednica je održana u Beloj zgradi, Slovenski trg bb, u Staroj Pazovi sa početkom u 15,30 časova.

Razmatrani su i usvojeni: Zapisnik sa 5. sednice Kolegijuma Saveta i Zapisnik sa 4. Sednice Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno.

Članovi Kolegijuma Saveta i Radne grupe su upoznati sa analizom Ankete na temu: "Siva ekonomija i rad na crno". Anketu je Radna grupa sprovela među zaposlenima, nezaposlenima i poslodavcima na području opštine Stara Pazova. Podaci i uporedne vrednosti dobijene analizom Ankete biti će prezentovane javnosti kroz realizaciju Javne tribine.

Velika pažnja u radu sednice posvećena je aktivnostima koje prethode, a odnose se na realizaciju Javne tribine o "sivoj ekonomiji i radu na crno". Dogovorene su smernice i zadaci koje je potrebno uraditi na organizovanju promotivnih i organizacionih poslova, sa ciljem uspešne realizacije planiranog.

Javna Tribina "Siva ekonomija i rad na crno" će se održati dana 09.oktobra 2014. godine sa početkom u 14,30 časova, na Regionalnom sajmu privrede, koji se organizuje u okviru kompleksa bazena u Novoj Pazovi.

Realizaciju ove tribine sprovodi Socijalno - ekonomski savet opštine Stara Pazova u saradnji sa Poreskom upravom Republike Srbije, Ministarstvom rada Republike Srbije, Ministarstvom trgovine Republike Srbije, Savezom samostalnih sindikata Vojvodine i Unijom poslodavaca Srbije. Predstavnici navedenih institucija će uzeti aktivno učešće u radu Tribine.

Očekuje se prisustvo i aktivno učešće zainteresovanih subjekata u radu Tribine.

SEKRETAR SAVETA: Milenko Vučinović s.r.

PREDSEDAVAJUĆI SAVETA: Marina Ljubinković s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije