• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Održana 5 sednica Kolegijuma Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara PazovaDanas je u Staroj Pazovi održana 5. sednica Kolegijuma Socijalno - ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova. Na sednici su razmatrane predstojeće aktivnosti Socijalno-ekonomskog Saveta na sprovođenju tvining projekta "Unapređenje socijalnog dijaloga" koji finansira Evropska unija kroz sredstva IPA 2012, a čiji su glavni korisnici Ministartvo za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja Republike Srbije, Nacionalni Socijalno-ekonomski Savet, Savez samostalnih sindikata, Ujedinjeni granski sindikati ,,Nezavisnost, Unija poslodavaca Srbije i lokalni socijalno-ekonomski saveti.

Projekat ima za cilj da osnaži socijalni dijalog i omogući da on postane instrument kojim će Republika Srbija ostvariti ekonomski razvoj i unaprediti uslove rada bližom harmonizacijom sa međunarodnim i standardima rada Evropske unije.

Uvodni sastanak sa ekspertima iz Republike Slovačke, koja je partner u projektu iz EU, i Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova održaće se dana 16. maja 2014. godine u Staroj Pazovi.

Na sednici Kolegijuma utvrđen je i Dnevi red za narednu sednicu SES-a, koja će se održati u drugoj polovini maja meseca. Na sednici će biti razmatrane Teme koje su inicirane od strane socijalnih partenera u Savetu, o kojima će javnost biti obaveštena nakon održavanja sednice.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije