• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbKomisija za izbor programa i rangiranje u oblasti sporta na teritoriji opštine Stara Pazova, na sednici održanoj 14.11.2023. godine, objavljuje Obaveštenje sportskim organizacijama.

1. Na osnovu čl. 38 Pravilnika o odobravanju i finansiranju programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta broj 110-23/2023-IV od 12. juna 2023. godine, nosioci odobrenih programa obavezni su da Komisiji, putem Odeljenja dostave izveštaje sa fotokopijama kompletne dokumentacije o utrošku sredstava, označene na način koji se dovodi u vezu za određenom vrstom troškova iz finansijskog plana programa overenih sopstvenim pečatom najkasnije do 20.11.2023. godine.

2. Na osnovu čl. 44. Pravilnika o odobravanju i finansiranju programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta broj 110-23/2023-IV od 12. juna 2023. godine nosioci programa mogu izvršiti izmenu finansijskog plana programa i o tome obavestiti Komisiju i Opštinsko veće, a radi dobijanja prethodne saglasnosti Opštinskog veća na predlog Komisije.

Preuzmite dokument:

Obaveštenje

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije