• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbOpština Stara Pazova je u skladu sa Odlukom Skupštine opštine Stara Pazova od 8. septembra 2023. godine, na svom zvaničnom sajtu – 15. septembra 2023. godine, objavila Obaveštenje o početku izrade Programa za unapređenja položaja mladih opštine Stara Pazova za period 2024 – 2026. godine (u daljem tekstu: Program).

Od tog datuma, a u skladu sa članom 32. Zakona o planskom sistemu Republike Srbije („Službeni glasnik RS”, broj 30/18), počeo je proces konsultacija sa ciljnim grupama i zainteresovanim stranama, sa ciljem da se prikupe neophodni podaci i informacije o trenutnom stanju u oblasti, na osnovu kojih će se dalje bazirati rad na predmetnom dokumentu.

Konsultacije su sprovedene realizacijom ankete o analizi i potrebama mladih u Opštini Stara Pazova, koja je sprovedena na uzorku od 150 ispitanika (mladi uzrasta od 15 – 30 godina). Anketa je sprovedena posredstvom pismenog upitnika, kojim su obuhvaćene sve oblasti od značaja za mlade (obrazovanje, zapošljavanje, socijalna inkluzija, zdravlje i bezbednost, kultura, omladinski aktivizam).

Pored navedene ankete, sprovedene su konsultacije upućivanjem poziva organizacijama civilnog društva koja postoje na teritoriji Opštine Stara Pazova, sa željom da se svi akteri omladinske politike uključe u izradu Programa i svojim idejama i predlozima doprinesu njegovom kvalitetu.

Takođe, Opština Stara Pazova je omogućila zainteresovanoj javnosti da sve svoje predloge, ideje i komentare za uređenje predmetne oblasti dostavi putem mejl adrese kzmstarapazova@gmail.com zaključno sa 7. novembrom 2023. godine.

Preuzmite dokument:

Izveštaj o sprovedenim konsultacijama o Programu za unapređenje položaja mladih opštine Stara Pazova za period 2024. – 2027. godine

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije