• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbSkupština opštine Stara Pazova obaveštava zainteresovanu javnost o početku izrade Programa za unapređenja položaja mladih opštine Stara Pazova, za period 2024 – 2026. godine, u skladu sa čl. 32. i 34. Zakona o planskom sistemu Republike Srbije („Službeni glasnik RS”, broj 30/18).

Skupština opštine, na sednici održanoj 08. septembra 2023. godine, donelo je Odluku o izradi Programa za unapređenja položaja mladih opštine Stara Pazova za period 2024 - 2026. godine (u daljem tekstu: Program). Navedenim planskim dokumentom, uspostavlja se osnov za dalji razvoj i unapređenje omladinske politike, sa posebnim osvrtom na unapređenje društvenog položaja mladih i stvaranje uslova da mladi u potpunosti dostignu svoje potencijale, aktivno učestvuju u društvu, doprinoseći ne samo sopstvenom razvoju, već i razvoju društva uopšte.

Postupak usvajanja Programa (koji pored ostalog podrazumeva uključivanje zainteresovanih strana u sve faze donošenja dokumenta javne politike), u potpunosti se sprovodi u skladu sa propisima kojima se uređuje planski sistem u Republici Srbiji. Sprovođenje konsultacije sa zainteresovanim stranama planirano je u septembru.

Imajući u vidu sve navedeno, Skupština opštine Stara Pazova, poziva zainteresovanu javnost da dostavi svoje predloge za omladinsku politiku i unapređenje položaja mladih na elektronsku adresu kzmstarapazova@gmail.com.

Preuzmite dokument:

Odluka o izradi programa unapređenja položaja mladih opštine Stara Pazova za period 2024 - 2026. godine

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije