• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Obaveštenje za građane opštine Stara Pazova povodom predstojećih izbora za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije Na osnovu člana 14. Zakona o jedinstvenom biračkom spisku (''Sl. glasnik RS'', br. 104/09 i 99/11), Odluke o raspisivanju izbora za narodne poslanike u Narodnu skupštinu Republike Srbije (''Sl. glasnik RS'', broj 8/2014), Opštinska uprava opštine Stara Pazova OBAVEŠTAVA GRAĐANE OPŠTINE STARA PAZOVA. Povodom predstojećih izbora za narodne poslanike u Narodnu skupštinu Republike Srbije, koji će se održati 16.03.2014. godine, građani opštine Stara Pazova mogu vršiti uvid u deo biračkog spiska i tražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka u biračkom spisku uz odgovarajuće dokaze u zgradi opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska br. 11, u kancelariji broj 47/II, svakim radnim danom i subotom od 08,00 do 14,00 časova kod ovlašćenih radnika Opštinske uprave.

Od proglašenja izborne liste, pravo na uvid i na podnošenje zahteva za izmenu podataka u biračkom spisku ima i podnosilac izborne liste po istom postupku po kome to pravo imaju i građani.

Najkasnije 5 dana pre dana zaključenja biračkog spiska, birač ima pravo da podnese zahtev da se u birački spisak upiše podatak da će na predstojećim izborima glasati prema mestu boravišta u zemlji, odnosno prema mestu boravišta u inostranstvu.

Birački spisak zaključuje se 28.02.2014. godine u 24,00 časa.

Po zaključenju biračkog spiska, zahtevi za promene u biračkom spisku se podnose Ministarstvu pravde i državne uprave ili preko Opštinske uprave opštine Stara Pazova najkasnije 72 časa pre dana određenog za održavanje izbora (do 12.03.2014. godine).

Preuzmite dokument obaveštenja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije