• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna nastavljaju se ulaganja u putnu infrastrukturu rekonstrukcija puta krnjesevci vojka 1Nova aktuelna kapitalna investicija koju, kao u cilju nastavka uređenja i rekonstrukcije lokalnih puteva sprovodi rukovodstvo staropazovačke Opštine, je i rekonstrukcija važnog putnog pravca Stari Banovci – Krnješevci. Važno je naglasiti da Opština Stara Pazova, ovu vezu sa međunarodnim autoputem E70, samostalno finansira unapred planiranim sredstvima iz budžeta, što je jedan od retkih slučajeva među opštinama u Republici Srbiji. Na opšte zadovoljstvo meštana, nakon radova u Staroj Pazovi i Vojki, putarske mašine se se preselile u Krnješevce.

Radovi na putnom pravcu započeti su od centra Krnješevaca ka izlazu na autoput Beograd – Zagreb, putari su već zatvorili ovu deonicu, te se učesnici u saobraćaju usmeravaju na alternativne pravce.

Preusmeravanje putničkog saobraćaja

Ukoliko iz pravca Vojke krećete ka autoputu, na centru Krnješevaca ćete biti usmereni ulicom ka Ugrinovcima i dalje preko industrijske zone do autoputa, vozači koji se isključe sa autoputa, od sada (dok traju radovi) će koristiti pravac prema postrojenju kompanije Milšped, pa kroz industrijsku zonu i Ugrinovačku ulicu do centra Krnješevaca i dalje ka Vojki. U pitanju je veoma značajan projekat za obnavljanje lokalne putne infrastrukture, u sklopu njega već je kompletno rekonstruisan pravac od autoputa u Centralnoj radnoj zoni do kružne raskrsnice kod bazena kao i pravac od restorana „Putnik“ u Staroj Pazovi do Vojke.

Kako je prvi čovek staropazovačke opštine, Đorđe Radinović više puta istakao, rekonstrukcija putne infrastrukture lokalnih puteva je prioritet u ovoj godini, ima veliki značaj za poboljšanje i povećanje bezbednosti drumskog saobraćaja, svih učesnika u saobraćaju, ali i privredni značaj, jer povezuje industrijske zone, centre naselja i dva međunarodna autoputa.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije