• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna u toku nova infrastrukturna investicija za kompletnu rekonstrukciju puta stara pazova golubinci u duzini od 12 kilometaraNa putnom pravcu koji povezuje Staru Pazovu i Golubince, nakon detaljne rekonstrukcije puta i asfaltiranja, ovih dana povoljne vremenske prilike bez padavina, putari su iskoristili za postavljanje završnog sloja asfalta. Mehanizacija za izvođenje radova je na terenu i kompletan pravac od 12 km bi trebalo da bude završen u narednih petnaest dana, što sa velikim nestrpljenjem očekuju meštani ovog sela.

Ovaj putni pravac je od regionalnog značaja, povezuje Golubince sa Starom Pazovom sa jedne strane i sa Putincima sa druge strane. Radove je u ponedeljak, 15. novembra, obišao predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, koji je izrazio zadovoljstvo zbog ove veoma važne investicije, jer je ovaj put rađen davne 1968. godine, a nakon toga, pored malih popravki, ovo je prvi put da je putni pravac kompletno rekonstruisan pri čemu je izvršena izgradnja nove konstrukcije puta. Investitori su Opština Stara Pazova i JP „Putevi Srbije“.

„Potpuno nov put radiće se skoro do Putinaca, odnosno celom dužinom na teritoriji naše opštine. Posao je zaista obiman, investicija je vredna 400 miliona dinara i radi se kompletan pravac, 12 km puta. Radovi na pomenutom putnom pravcu izvode se paralelno sa radovima na izgradnji nadvožnjaka u sklopu rekonstrukcije brze pruge, za koji očekujemo da će biti završen do početka februara. Žao mi je zbog toga što su se radovi na izgradnji nadvožnjaka odužili i što su meštani Golubinaca morali da idu okolnim putevima kako bi stizali do Stare Pazove, ali mislim da će nakon završetka svih radova uvideti da se čekanje isplatilo“, izjavio je za medije nakon obilaska radova, prvi čovek staropazovačke opštine, Đorđe Radinović.

Ovaj putni pravac i njegova rekonstrukcija samo je jedna u nizu planiranih investicija kada je u pitanju rekonstrukcija putne infrastrukture u opštini Stara Pazova. Sledeći veliki projekat je rekonstrukcija puta Krnješevci - Vojka – Nova Pazova – Stari Banovci, koji je i najduži putni pravac u opštini.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije