• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

krizni stab sednica 16 11 2020 CIRNa osnovu člana 41. stav 4. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Službeni glasnik RS“ broj 87/2018), Uredbe o dopuni Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 („Službeni glasnik RS“ br. 138/20) i Rešenja o obrazovanju opštinskog štaba za vanredne situacije („Službeni list opština Srema“ br. 11/19) Opštinski štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova, na sednici održanoj dana 16.11.2020.godine, donosi Zaključak.

I
Mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19

1. OGRANIČAVA SE radno vreme ugostiteljskih objekata na teritoriji opštine Stara Pazova u periodu počev od 17. novembra 2020. godine zaključno sa 01. decembrom 2020. godine, ugostiteljskih objekata, prodavnica, trgovinskih centara i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, pozorišta i bioskopa, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, izuzev radnog vremena apoteka, benzinskih pumpi u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljskih i drugih objekata koji vrše dostavu hrane, tako da ti objekti neće raditi od 21,00 časa do 05,00 časova narednog dana.

2. OBUSTAVLjA SE rad pisarnice Opštinske uprave Stara Pazova (ŠALTER SALA), radi izbegavanja neposrednog kontakta sa strankama a u cilju sprečavanja širenja zaraze COVID-19, tako da će građani moći svoje podneske da ostave u kutijama u prizemlju zgrade Opštinske uprave ili podneti na mejl adresu opštine.

II

Sprovođenje mera iz ovog akta, u skladu sa zakonom utvrđenim ovlašćenjima, obezbeđuje i nadzire Odeljenje za inspekcijske poslove i komunalne delatnosti Opštinske uprave opštine Stara Pazova uz saradnju sa drugim državnim organima.

III

Ovaj Zaključak stupa na snagu 17. novembra 2020.godine, a isti objaviti u „Službenom listu opština Srema“, kao i na oglasnoj tabli Opštinske uprave, internet prezentaciji opštine Stara Pazova i sredstvima javnog informisanja.

Preuzmite dokument:

ZAKLjUČAK

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije