• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

ljubica ognjenovic 1Ljubica Ognjenović, petnaestogodišnjakinja iz Stare Pazove biće jedina odabrana predstavnica sa Balkana, koja će predstavljati našu zemlju na samitu u Čikagu, pod nazivom „Globalno liderstvo mladih ambasadora“.

Ovaj samit će se održati za svega nekoliko dana, tačnije od 20. do 27. jula i s obzirom da će biti jedina predstavnica sa Balkana, kako i sama Ljubica kaže ima "dodatni motiv i želju za na najbolji način pred drugim zemljama učesnicama predstavi našu državu".

Ljubica je đak OŠ "Simeon Aranicki" sa izuzetnim rezultatima u različitim oblastima obrazovanja, koje ostvaruje godinama unazad.

Kao Đak generacije i nosioc Vukove diplome Ljubica će po povratku iz Amerike biti na prijemu kod predsednika Opštine Đorđa Radinovića u petak, 30. avgusta kada će se, od strane staropazovačke lokalne samouprave, tradicionalno nagrađivati najbolji učenici svih osnovnih i srednjih škola.

Predsednik Đorđe Radinović je, u ime lokalne samouprave, poželeo Ljubici srećan put i povratak, kao i da u godinama koje dolaze sa istim žarom i trudom nastavi da svetla obraz roditeljima, nastavnicima, svojoj Opštini i svojoj zemlji.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije