• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-exchange5Opština Stara Pazova i Ruma uspostavile su partnerstvo u cilju sprovođenja projekta „Integrisani pristup upravljanju javnom svojinom u opštinama Stara Pazova i Ruma“ kako bi se okončao proces registracije (Opština Ruma) i uspostavilo efikasno i odgovorno upravljanje javnom svojinom u opštinama Stara Pazova i Ruma.

Realizacija ovog projekta će doprineti unapređenju lokalne ekonomije putem integrisanog upravljanja javnom svojinom u opštinama Stara Pazovi i Ruma.

Projekat će biti realizovan u periodu od 21.12.2018. do 20.06.2020. godine. Vrednost projekta je 173.016,14 evra, od čega Evropska unija finansira 87%, a opštine Stara Pazova i Ruma doprinose sa 13% vrednosti projekta.

Program Exchange 5 je namenjen gradovima i opštinama u Srbiji, kao podrška za efikasno upravljanje imovinom i podrška u strateškom planiranju i programskom budžetiranju. Glavni modaliteti podrške su dodeljivanje sredstava gradovima i opštinama putem grant šeme i tehnička pomoć.

Program finansira Evropska unija iz sredstava IPA 2014, a sprovode Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) i Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava EU u Ministarstvu finansija (MFIN), dok je SKGO implementacioni partner.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije