• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Još jedna pozitivna ocena rada lokalne samouprave, ovog puta za organizovanje Fondacije za pomoć ugroženima u poplavamaPotpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović pohvalila je danas inicijativu privrednika i opštinskog rukovodstva Stare Pazove, koji su osnovali fondaciju i zajedničkom akcijom do sada sakupili više od 40 miliona dinara za pomoć ugroženima od poplava.

Mihajlović se sastala sa predsednikom opštine Stara Pazova Đorđem Radinovićem i predsednikom Udruženja privrednika Stare Pazove Cvikom Krunićem, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Tema sastanka je bilo prikupljanje pomoći za postradale u katastrofalnim poplavama koje su zadesile Srbiju.

Mihajlović je preporučila da se i ostali privrednici u Srbiji ugledaju na taj zaista pozitivan primer solidarnosti, u kome je do sada učešće uzelo više od 20 privrednika iz Stare Pazove.

Delegacija iz Stare Pazove izrazila je očekivanje da će im u narednom periodu njihovoj akciji pridružiti i ostali privrednici iz ove opštine, tako da bi ukupna prikupljena sredstva mogla dostići sumu veću od 100 miliona dinara.

Radinović i Krunić upoznali su Mihajlovićevu sa svojom željom da prikupljeni novac ulože u izgradnju kuća za porodice iz opštine Krupanj, koje je prirodna stihija ostavila bez krova nad glavom.

Prema njihovim rečima, preduzeća iz Stare Pazove već su dala mehanizaciju koja se nalazi u Krupnju i angažovana je na otklanjanju posledica nevremena.

Na sastanku je dogovoreno da se dalje sakupljanje pomoći i njena distribucija do korisnika odvija u koordinaciji sa Vladom Srbije, Komisijom za utvrđivanje štete od elementarnih nepogoda i vladinom Kancelarijom za obnovu i pomoć poplavljenim područjima.

Izvor: RTV

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije