• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Objektivom emisije Znanje Imanje iz staropazovačke OpštineU današnjem izdanju, jedne od najgledanijih emisija Radio-televizije Srbije na temu poljoprivrede u Srbiji, "Znanje Imanje", emitovana je poseta urednice emisije g-đe Jasmine Nikitović Stojičić i snimateljske ekipe RTS-a naseljima u Opštini Stara Pazova.

Pomenuta televizijska ekipa je početkom meseca februara boravila u jednoj od nejprepoznatljivijih sredina, kada je poljoprivreda u pitanju, i bavila se ovom temom, kao i darovima prirode koje su ljudi ovog kraja prepoznali i utkali u svoje živote.

Kao što je uobičajeno, domaćin ekipi emisije bio je i prvi čovek Opštine Đorđe Radinović, koji je ukratko upoznao goste sa ključnim pitanjima kada je poljoprovreda u pitanju, kao i dodatnim aktivnostima koje lokalna samouprava preduzima kako bi povezala poljoprivredne proizvođače, nove investitore i trgovinske subjekte i time im omogućila bolji i bliži plasman proizvoda.

U saradnji sa Opštinom Stara Pazova, Odeljenjem za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Turističkom organizacijom Opštine, Centrom za kulturu Stara Pazova i Savezom amatera Opštine Stara Pazova, emisija je snimana sa poljoprivrednicima, domaćinima, članovima Kulturno-umetničkih društava i udruženjima sa teritorije Opštine, koje predano neguju i čuvaju bogatu sremačku tradiciju.

Ovde možete pogledati emisiju iz produkcije RTS-a:

„Znanje Imanje“

Celokupna emisija u trajanju od 58 minuta

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije