• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Brže i efikasnije u realizaciju projekata zahvaljujući elektronskom servisu My projectU septembru prošle godine, Kancelarija za lokalno ekonomski razvoj Opštine Stara Pazova, u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Srema (RRA Srem) započela je implementaciju projekta pod nazivom “Uspostavljanje funkcionalne kancelarije za lokalno-ekonomski razvoj uspostavljanjem sistema za praćenje projekata - Moj projekat”. Početkom aprila ove godine u prostorijama Opštine Stara Pazova, u okviru pomenutog projekta, održana je završna konferencija kojoj su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, Regionalne razvojne agencije Srem, Regionalne razvojne agencije Banat u prisustvu medija i učesnika koji su doprineli uspešnoj implementaciji projekta.

Ovaj susret je bio prilika da se prezentuju aktivnosti, koje su do sada izvedene u okviru sprovođenja projekta, kao i da se još jednom prisutnima približe sve funkcionalne prednosti i benefiti koje će zahvaljujući ovom projektu u svom budućem radu dobiti Opština Stara Pazova.

Brže i efikasnije u realizaciju projekata zahvaljujući elektronskom servisu My projectNakon uvodnog obraćanja načelnice Odeljenja za privredu Opštine Stara pazova Suzane Ilić, koja je još jednom zahvalila svima na kvalitetnoj saradnji i efikasnosti, o sprovođenju projekta u staropazovačkoj Opštini govorila je Marina Savić, šef Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj. „Mi smo u saradnji sa RRA dobili bespovratna sredstva od Pokrajinskog sekretarijata za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu kao bismo uspostavili funkcionalnu Kancelariju za lokalno-ekonomski razvoj i zahvaljujući agilnosti svih uključenih strana uspeli smo u tome. Odmah smo uključili kapacitete Opštine za pisanje projekata za apliciranje ka Evropskim institucijama za uključenje u važne međunarodne projekte“, naglasila je Marina Savić, a potom dodala da je tokom projekta sprovedeno više obuka i treninga i da uz softverski program My project danas Opština Stara Pazova ima mogućnost praćenja projekata na jednom mestu, kao i mnogo drugih prednosti, poput objedinjene baze što će značajno olakšati svakodnevni rad.

„Sada imamo na raspolaganju jedan moderni informacioni sistem za sprovođenje i praćenje projekata. Naš zadatak je da budemo spona između civilnog i javnog sektora i očekujemo veoma dobre rezultate u doglednom vremenskom periodu“, istakla je Tanja Mijailović iz RRA Srema priključujući se zaključcima prethodnih učesnika.

Goran Radaković iz RRA Banata je prisutnima izložio detalje o raširenosti primene softvera koja raste i koja se trenutno primenjuje u više od petnaest lokalnih samouprava, među kojima je svoje značajno mesto našla i Opština Stara Pazova.

Upotreba modernog sistema „My project“, u okviru rada staropazovačke Opštine, će omogućiti brz pregled svih projekata, unos, izmenu podataka, pregled po navedenim kriterijumima, praćenje projekata kroz različite faze i upravljanje projektnom dokumentacijom. “My project“ predstavlja moderan alat, koji će u svom domenu doprineti boljem funkcionisanju lokalne samouprave, Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Opštine, uz posebne pozitivne efekte u radu projektnog tima koji funkcioniše u okviru pomenutih službi i koji je zadužen za pripremu, pisanje i implementaciju opštinskih projekata.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije