• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbОпштина Стара Пазова је у складу са Одлуком Скупштине општине Стара Пазова од 8. септембра 2023. године, на свом званичном сајту – 15. септембра 2023. године, објавила Обавештење о почетку израде Програма за унапређења положаја младих општине Стара Пазова за период 2024 – 2026. године (у даљем тексту: Програм).

Од тог датума, а у складу са чланом 32. Закона о планском систему Републике Србије („Службени гласник РС”, број 30/18), почео је процес консултација са циљним групама и заинтересованим странама, са циљем да се прикупе неопходни подаци и информације о тренутном стању у области, на основу којих ће се даље базирати рад на предметном документу.

Консултације су спроведене реализацијом анкете о анализи и потребама младих у Општини Стара Пазова, која је спроведена на узорку од 150 испитаника (млади узраста од 15 – 30 година). Анкета је спроведена посредством писменог упитника, којим су обухваћене све области од значаја за младе (образовање, запошљавање, социјална инклузија, здравље и безбедност, култура, омладински активизам).

Поред наведене анкете, спроведене су консултације упућивањем позива организацијама цивилног друштва која постоје на територији Општине Стара Пазова, са жељом да се сви актери омладинске политике укључе у израду Програма и својим идејама и предлозима допринесу његовом квалитету.

Такође, Општина Стара Пазова је омогућила заинтересованој јавности да све своје предлоге, идеје и коментаре за уређење предметне области достави путем мејл адресе kzmstarapazova@gmail.com закључно са 7. новембром 2023. године.

Преузмите документ:

Извештај о спроведеним консултацијама о Програму за унапређење положаја младих општине Стара Пазова за период 2024. – 2027. године

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije