• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Program Pokreni se za posao rešenje za dobre i održive poslovne idejeGrađani sa dobrom i održivom poslovnom idejom konačno imaju načina da pokrenu svoj posao. Do utorka, 31. decembra traje konkurs Programa „Pokreni se za posao“ za građane iz cele Srbije, koji žele da svoju ideju sprovedu u delo. Program sprovodi udruženje građana ENEKA iz Niša, posredstvom koga kompanija Filip Moris dodeljuje bespovratna sredstva do 200.000 dinara za kupovinu neophodne opreme za pokretanje malih i porodičnih preduzeća, a onaj ko dobije sredstva, dužan je da u svoj posao uloži 20 odsto od odobrenog iznosa.

Predstavljanje ovog programa za teritoriju Opštine Stara Pazova organizovano je u saradnji sa Opštinskom upravom, a pored petnaestak zainteresovanih, prezentaciji su prisustvovali i Jadranka Bubonja, iz Nacionalne službe za zapošljavanje i Aleksandar Balinović iz Kancelarije za inkluziju Roma.

Podrazumevana obaveza za svakog korisnika programa je takođe da se najmanje dve godine bavi delatnošću za koji je dobio sredstva, ali i da se bavi društveno korisnim radom. U martu 2014. godine biće poznati svi kandidati, odnosno projekti oni koji su ušli u uži krug, a u maju 2014. Će biti objavljena imena budućih korisnika sredstava za pokretanje svog biznisa.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije