• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu Zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu (Projekat „Čista energija i energetska efikasnosti za građane u Srbiji“) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj („Službeni glasnik RS - Međunarodni ugovoriˮ, broj 6/22), člana 18. Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnosti za građane u Srbiji“ („Službeni list opština Srema“ broj: 21/23) a u vezi zaključenog Ugovora za sufinansiranje dela Programa energetske sanacije porodičnih kuća i stanova građana koji ne spadaju u socijalno ugroženu kategoriju broj: 400-824/2024-II od 16.05.2024. godine, Zaključka o raspisivanju Javnog poziva za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Stara Pazova broj: 501-390/2023-IV od 31.08.2023. godine i odluke Opštinkog veća opštine Stara Pazova o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova broj 501-520/2024-IV od 25. juna 2024. god. objavljuje se Javni poziv za sufinansiranje dela Programa energetske sanacije porodičnih kuća i stanova građana koji ne spadaju u socijalno ugroženu kategoriju koji sprovodi opština Stara Pazova za 2024. godinu.

Popunjeni, potpisani i odštampani prijavni obrazac i dokumentacija iz poglavlja VII. Javnog poziva dostavljaju se u zatvorenoj koverti sa naznakom:
„PRIJAVA ZA JAVNI POZIV za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Stara Pazova za 2024. godinu - NE OTVARATI”, sa punom adresom pošiljaoca na poleđini koverte.

Javni poziv će trajati do utroška sredstava, a najduže do 31.12.2024 godine.

Podnošenje prijava započinje desetog dana od dana objavljivanja Javnog poziva, s tim da se dan objavljivanja ne uračuna u ovaj rok, a ukoliko deseti dan od dana objavljivanja Javnog poziva pada u nedelju ili drugi dan kada se po zakonu ne radi, prijave se podnose prvog narednog radnog dana.

Sve prijave koje se podnesu pre 08.07.2024. se neće uzimati u razmatranje.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva možete se obratiti na kontakt telefon 022/310-170 ili elektronsku adresu: e-mail: energetska.sanacija@starapazova.rs

Preuzmite dokumenta:

Tekst konkursa

Obrazac za prijavu

Saglasnost

Izjava 1

Zaključak

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije