• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 7. Uredbe o učešću javnosti u izradi određenih planova i programa u oblasti zaštite životne sredine („Službeni glasnik RS“,br. 117/2021), Odeljenje za privredu Opštinske uprave opštine Stara Pazova upućuje: Javni poziv za učešće u javnom uvidu, javnoj prezentaciji i javnoj raspravi.

Nacrt Lokalnog Plana upravljanja otpadom na teritoriji opštine Stara Pazova za period od 2023-2033.godine, daje se na Javni uvid od 11.11.2023. godine do 11.12.2023. godine.

Pozivaju se građani, udruženja, zainteresovana javnost, organi i organizacije da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu Lokalnog Plana upravljanja otpadom na teritoriji opštine Stara Pazova za period 2023-2033.godine.

Predlozi, primedbe, sugestije građana i ostalih učesnika u javnom uvidu i javnoj raspravi mogu se dostaviti putem elektronske pošte na adresu: zivotnasredina@starapazova.rs ili poštom na adresu: Opštinska uprava opštine Stara Pazova, ul.Svetosavska br.11, 22300 Stara Pazova ili ličnom dostavom koverte u prostorijama pisarnice Opštinske uprave opštine Stara Pazova sa napomenom na koverti za „Primedbe i sugestije o Nacrtu Lokalnog Plana upravljanja otpadom na teritoriji opštine Stara Pazova za period od 2023-2033.godine“, najkasnije do 11.12.2023.godine do 14,00 časova.

Javna prezentacija i javna rasprava biće održane u zgradi Opštinske Uprave opštine Stara Pazova, u Svečanoj sali, dana 01.12.2023.godine sa početkom u 11,00 časova.

Po okončanju javnog uvida, Radna grupa za pripremu Lokalnog Plana upravljanja otpadom na teritoriji opštine Stara Pazova za period od 2023-2033.godine, analiziraće sve dostavljene predloge, primedbe i sugestije zainteresovane javnosti i na osnovu toga sačiniti Izveštaj o sprovedenom javnom uvidu o Nacrtu Plana, koji će biti objavljen na internet stranici opštine Stara Pazova u roku od 15 dana od okončanja javnog uvida.

Nacrt Lokalnog Plana upravljanja otpadom na teritoriji opštine Stara Pazova za period od 2023-2033.godine, može se preuzeti na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova.

Preuzmite dokumenta:

Javni poziv

Lokalni plan upravljanja otpadom 2023-2033.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije