• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana11. Stav 1.Pravilnika o uslovima i merilima za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom na korišćenje stambenih jedinica namenjnih za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika, broj 205-6/2016-II, od 19.01.2016. godine (u daljem tekstu: Pravilnik), a u vezi sa Ugovorom o načinu sprovođenja stambene izgradnje u okviru Regionalnog stambenog programa – Stambeni program u Republici Srbiji, Potprojekat 5, broj 400-1459/2015-II od 28.10.2015.godine (u daljem tekstu: Ugovor), zaključenog između Komesarijata za izbeglice i migracije (u daljem tekstu: Komesarijat), Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd (u daljem tekstu: JUP), opštine Stara Pazova (u daljem tekstu: Opština) i Centra za socijalni rad opštine Stara Pazova (u daljem tekstu: Centar za socijalni rad), Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom na korišćenje stambenih jedinica namenjenih za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima, u okviru Regionalnog stambenog programa, Potprojekat 5 (u daljem tekstu: Komisija za izbor korisnika), dana 30.oktobra 2023. godine, raspisuje Javni poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom na korišćenje 6 stambenih jedinice namenjenih za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima, na teritoriji Opštine.

Zainteresovana lica podnose prijave na javni poziv sa potrebnim dokazima Komisiji za izbor korisnika Opštine, u roku od 30 dana od dana javnog oglašavanja.

Dokumentacija se dostavlja pisarnici Opštine ili putem pošte na adresu: Opština Stara Pazova, Povereništvo za izbeglice, ul.Svetosavska br.11, 22300 Stara Pazova sa napomenom „Za javni poziv – RSP, Potprojekat broj 5 – socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima”.

Rok za podnošenje prijave sa potrebnim dokazima je od 30. oktobra 2023. godine do 30. novembra 2023. godine.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog poziva

Prijava

Izjava o pribavljanju dokumenata po službenoj dužnosti

Izjava podnosioca prijave

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije