• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 11. Pravilnika o uslovima i merilima za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem stambenih jedinica u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika (u daljem tekstu: Pravilnik), broj 020-115/2015-II od 24. decembra 2015. godine, a u vezi Ugovora o načinu sprovođenja stambene izgradnje u okviru Regionalnog stambenog programa – Stambeni program u Republici Srbiji, Potprojekat 5 zaključenog između Komesarijata za izbeglice i migracije (u daljem tekstu: Komesarijat), „JUP Istraživanje i razvoj“ d.o.o. (u daljem tekstu: JUP) i opštine Stara Pazova (u daljem tekstu: Opština), Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem u zakup 5 stambenih jedinica sa mogućnošću kupovine (u daljem tekstu: Komisija za izbor korisnika), dana 30. oktobra 2023. godine, objavljuje Javni poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem u zakup 5 stambenih jedinica sa mogućnošću kupovine na teritoriji opštine Stara Pazova.

Zainteresovana lica podnose prijave na javni poziv sa potrebnim dokazima Komisiji za izbor korisnika Opštine, u roku od 30 dana od dana javnog oglašavanja.

Dokumentacija se dostavlja u pisarnicu opštine Stara Pazova ili putem pošte na adresu: Opštinska uprava Stara Pazova za povereništvo, ul Svetosavska br. 11, sa napomenom „Za javni poziv – RSP, Potprojekat 5 - stambene jedinice”.

Rok za podnošenje prijave sa potrebnim dokazima je od 30. oktobra 2023. godine do 30. novembra 2023. godine.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog poziva

Prijava

Izjava podnosioca prijave

Izjava o pribavljanju dokumenata po službenoj dužnosti

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije