• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 9. Pravilnika o uslovima i merilima za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem stambenih jedinica u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika, broj 110-33/2023-II od 05.10.2023. godine (u daljem tekstu: Pravilnik), a u vezi sa Ugovorom o realizaciji stambene izgradnje u okviru Potprojekta 4, Regionalnog stambenog programa – Stambeni program u Republici Srbiji, br. 400-1817/2014-II od 15.12.2014.godine (u daljem tekstu: Ugovor), zaključenog između Komesarijata za izbeglice i migracije (u daljem tekstu: Komesarijat), Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd (u daljem tekstu: JUP) i grada Prokuplja (u daljem tekstu: Grad), Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem u zakup 4 stambene jedinice sa mogućnošću kupovine u okviru Regionalnog stambenog programa, Potprojekat 4 (u daljem tekstu: Komisija za izbor korisnika) dana 30.oktobra 2023. godine, objavljuje Javni poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem u zakup 4 stambene jedinice sa mogućnošću kupovine na teritoriji Opštine Stara Pazova.

Zainteresovana lica podnose prijave na javni poziv sa potrebnim dokazima Komisiji za izbor korisnika Opštine, u roku od 30 dana od dana javnog oglašavanja.

Dokumentacija se dostavlja u pisarnicu Grada ili putem pošte na adresu: Opština Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica, 22300 Stara Pazova sa napomenom „Za javni poziv – RSP, Potprojekat broj 4 – stambene jedinice”.

Rok za podnošenje prijave sa potrebnim dokazima je od 30. oktobra 2023. godine do 30. novembra 2023. godine.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog poziva

Prijava

Izjava podnosioca prijave

Izjava o pribavljanju dokumenata po službenoj dužnosti

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije