• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 17., 18. stav 1. i 19. stav 1. i 4. Zakona o javnom informisanju i medijima („Sl. glasnik RS“, br. 83/14, 58/15 i 12/16- autentično tumačenje), člana 9. Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2023. godinu („Sl. list opština Srema“, br. 40/22,11/23, 16/23 i 27/23), člana 8. i člana 9. Pravilnika o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja („Sl. glasnik RS“, br. 16/16 i 8/17), Načelnik Odeljenja za društvene delatnosti dana 11. oktobra 2023. godine raspisuje: Drugi javni poziv za sufinansiranje projekata iz budžeta Opštine Stara Pazova radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2023. godini.

Konkurs se raspisuje radi sufinansiranja proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana Opštine Stara Pazova; podizanju kvaliteta informisanja osoba sa invaliditetom i pripadnika drugih manjinskih grupa; zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije; unapređivanju pravne i socijalne države; slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva; razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema; razvoju nauke, sporta i fizičke kulture; zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi; unapređivanju medijskog i novinarskog profesionalizma i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana Opštine Stara Pazova za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije.

Javni poziv se objavljuje na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Stara Pazova, i u nedeljnom listu „Sremske novine“.

Javni poziv za dostavljanje projekata otvoren je od 11. oktobra 2023. godine do 20. oktobra 2023. godine.

Prijave na konkurs se podnose Komisiji za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja (u daljem tekstu: Komisija), neposredno na pisarnici Opštinske uprave Stara Pazova ili putem pošte- na adresu: Opštinska uprava Stara Pazova, Odeljenje za društvene delatnosti, Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova, u zatvorenoj koverti, naslovljeno sa „Prijava po Drugom javnom pozivu za sufinansiranje projekata iz budžeta opštine Stara Pazova radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2023. godini“.

Neblagovremene prijave na konkursu, ili prijave na pogrešnom obrascu, Komisija neće razmatrati.

Učesnik konkursa koji je podneo nepotpunu odnosno nepreciznu prijavu ili dokumentaciju, obaveštava se da nedostatak otkloni u određenom roku.

U slučaju nepoštovanja naknadno određenog roka, prijava se neće ni razmatrati.

Rešenje o raspodeli sredstava po raspisanom konkursu, biće objavljeno na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Stara Pazova, i dostavljeno svim učesnicima konkursa.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog poziva

Prijava za projektno sufinansiranje iz oblasti javnog informisanja - Obrazac 1

Finansijski deo izveštaja - Obrazac 2.1

Narativni i finansijski izveštaj - Obrazac 2.2

Budžet projekta - Obrazac

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije