• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu Zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu (Projekat „Čista energija i energetska efikasnosti za građane u Srbiji“) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj („Službeni glasnik RS - Međunarodni ugovoriˮ, broj 6/22), člana 18. Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnosti za građane u Srbiji“ („Službeni list opština Srema“ broj: 21/23) a u vezi zaključenog Ugovora o sufinansiranju programa energetske sanacije porodičnih kuća i stanova koji sprovodi opština Stara Pazova broj 400-575/2023-II od 20.07.2023. godine, i utvrđene liste direktnih korisnika shodno Javnom pozivu za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Stara Pazova broj 501- 390/2023-IV od 31.08.2023. godine i Odluke Opštinskog veća opštine Stara Pazova o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova broj 501-447/2023/IV od 25.09.2023. godine objavljuje se Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Stara Pazova za 2023. godinu.

Javni poziv će trajati do utroška sredstava, a najduže do 31.12.2023. godine.

Popunjeni, potpisani i odštampani prijavni obrazac i dokumentacija iz poglavlja VII. Javnog poziva dostavljaju se u zatvorenoj koverti sa naznakom:
„PRIJAVA ZA JAVNI POZIV za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Stara Pazova za 2023. godinu - NE OTVARATI”, sa punom adresom pošiljaoca na poleđini koverte.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva možete se obratiti na kontakt telefon 022/310-013 i ili elektronsku adresu: e-mail: energetska.sanacija.jp@starapazova.rs.

Sva pitanja i odgovori biće objavljeni na internet stranici JLS.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog poziva

Prilog 1 - obrazac

Prilog 2 - informacije o potrebnoj tehničkoj dokumentaciji

Prilog 3 - izjava

Zaključak

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije