• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 3. Odluke o pravu na regresiranje troškova prevoza učenika i studenata ( „Sl. list opština Srema“, br. 15/15 i 19/15 ) i člana 4. Pravilnika o kriterijumima, uslovima i načinu ostvarivanja prava na regresiranje troškova prevoza učenika i studenata broj: 110-22/2015-IV od 6. jula 2015. godine, Načelnik Odeljenja za društvene delatnosti dana 25. avgusta 2022. godine raspisuje Javni konkurs za regresiranje troškova prevoza učenika i studenata za školsku 2022/2023. godinu.

Pravo na regresiranje troškova prevoza putem ovog Javnog konkursa mogu ostvariti redovni učenici i studenti ako ispune sledeće uslove:
1. da imaju prebivalište, odnosno boravište na teritoriji opštine Stara Pazova
2. da pohađaju srednju školu ili fakultet čiji je osnivač Republika Srbija, Autonomna pokrajina Vojvodina ili jedinica lokalne samouprave.

Konkurs se objavljuje na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Stara Pazova i otvoren je od 25. avgusta 2022. godine do 01. novembra 2022. godine.

Prijave na konkurs se podnose Odeljenju za društvene delatnosti, neposredno na pisarnici Opštinske uprave Stara Pazova ili putem pošte-na adresu: Opštinska uprava Stara Pazova, Odeljenje za društvene delatnosti, Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova.

Prijava na Konkurs se može preuzeti svakog radnog dana u terminu od 07:30 do 15:00 časova na infopultu opštine Stara Pazova kao i na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Stara Pazova.

Nepotpune i neblagovremene prijave na konkursu neće se uzimati u razmatranje.

Preuzmite dokumenta:

Tekst konkursa

Prijava

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije