• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbObaveštavaju se izbegla lica sa prebivalištem/boravištem na teritoriji Opštine Stara Pazova da je raspisan Javni poziv radi popunjavanja ankete o stambenim potrebama izbeglica u cilju ažururanja jedinstvene baze potreba za stambenim zbrinjavanjem izbeglica.

Licima sa prebivalištem/boravištem na teritoriji Opštine Stara Pazova koja su usled događaja iz perioda od 1991. godine do 1995. godine, stekle status izbeglice u Republici Srbiji a koja su bez trajnog stambenog rešenja da se do 06.maja 2022.godine jave u Opštinu Stara Pazova u Povereništvo za izbeglice i migracije RS, kancelarija br.13, radi popunjavanja ankete o stambenim potrebama izbeglica u cilju ažururanja jedinstvene baze potreba za stambenim zbrinjavanjem izbeglica.

Napomena: Anketni obrazac sadrži podatke o nosiocu i svim članovima porodičnog domaćinstva (ime i prezime, datum rođenja, JMBG – poželjno je poneti lične karte svih članova)

Preuzmite dokumenta:

Javni poziv

Anketni obrazac

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije