• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 32. stav 6. i člana 44. stav 1. Zakona o crkvama i verskim zajednicama („Sl. glasnik RS“ broj 36/2006), člana 48. Statuta opštine Stara Pazova („Sl.list opština Srema“ broj 09/19), člana 9. Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2022. godinu („Sl.list opština Srema“ broj 49/21) i člana 6. stav 1. Pravilnika o izmeni pravilnika o kriterijumima u postupku dodele sredstava crkvama i verskim zajednicama broj 453-1/17-IV od 06. marta 2017. godine, Predsednik opštine Stara Pazova dana 11.01.2022. godine raspisuje Prvi javni konkurs za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama u 2022. godini.

Pravo na dodelu sredstava putem ovog Javnog konkursa imaju crkve i verske zajednice koje su određene kao tradicionalne Zakonom o crkvama i verskim zajednicama (“Sl. glasnik RS“ br. 36/2006), a koje se nalaze na teritoriji opštine Stara Pazova ili koje program od javnog interesa realizuju na teritoriji opštine Stara Pazova.

Konkurs je otvoren do 26.01.2022. godine i objavljuje se na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova i oglasnoj tabli Opštinske uprave.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti svakog dana u terminu od 07:00 do 15:00 časova na infopultu opštine Stara Pazova kao i na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova.

Prijave sa navedenom dokumentacijom predaju se u zatvorenoj koverti lično ili putem pošte na adresu: Opština Stara Pazova, Stara Pazova, Svetosavska 11, Komisiji za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama.
Na koverti obavezno naznačiti: PRVI PRVI JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA CRKVAMA I VERSKIM ZAJEDNICAMA, NE OTVARATI!

Preuzmite dokumenta:

Tekst konkursa

Prijava

Lista vrednovanja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije