• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbPredsednik Opštine Stara Pazovana na osnovu člana 19. Odluke o privremenim objektima („Službeni list opština Srema“ broj 9/2017 i 40 /2019), raspisuje Konkurs za davanje lokacija na korišćenje za postavljanje planskih privremenih objekata - kioska na javnim površinama na teritoriji opštine Stara Pazova.

Rok i adresa za podnošenje prijava: Prijavu za konkurs, sa traženim dokazima, zainteresovana lica podnose u pisanoj formi, neposredno pisarnici Opštinske uprave opštine Stara Pazova ili preporučenom poštanskom pošiljkom, u roku od 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja Odluke o raspisivanju konkursa, sa naznakom „ne otvarati“ na adresu: Komisiji za sprovođenje konkursa o izboru korisnika lokacija na javnim površinama na području opštine Stara Pazova, Stara Pazova 22300, Svetosavska 11, sa naznakom „Za konkurs za davanje lokacija za postavljanje planskih privremenih objekata“.

Preuzmite dokument:

Tekst konkursa

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije