• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-thumbNa osnovu člana 17. i 19. stav 1 i 4. Zakona o javnom informisanju i medijima („Sl. glasnik RS“, br. 83/14, 58/15 i 12/16-autentično tumačenje), člana 9. Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2020. godinu („Sl. list opština Srema“, br. 40/19), člana 8. i člana 9. Pravilnika o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja („Sl. glasnik RS“, br. 16/16 i 8/17) i Rešenja Komisije za kontrolu državne pomoći br: 401-00-00209/2019-01/2 od 26. decembra 2019. godine, Načelnik Odeljenja za društvene delatnosti dana 27. januara 2020. godine raspisuje Javni poziv za sufinansiranje projekata iz budžeta Opštine Stara Pazova radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2020. godini.

Prijava na konkurs se podnosi na obrascu „Prijava za projektno sufinansiranje iz oblasti javnog informisanja“, koji je objavljen u Pravilniku o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja („Službeni glasnik Republike Srbije“, br. 16/16), i na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova.

Uz navedenu prijavu, podnosilac projekta je dužan da obavezno priloži i:
1. Predlog projekta (Obrazac 1)
2. Budžet projekta (u skladu sa Obrascem 1, Tabela br. 1)
3. Dokaz o registraciji (fotokopija izvoda iz Registra medija APR-a)
4. Rešenje o poreskom identifikacionom broju (fotokopija PIB-a)
5. Dokaz o posedovanju frekvencije, dozvola za emitovanje programa od regulatornog tela
6. Izjavu o raspolaganju odgovarajućim tehničkim i kadrovskim kapacitetima (dnevna prisutnost na terenu, praćenje terena)
7. Narativni izveštaj o realizovanim ugovorima sa Opštinom Stara Pazova u prethodnim godinama, sa brojem i vrstom realizovanih medijskih sadržaja
8. Dokaz da će sufinansirani medijski sadržaj biti realizovan putem medija – za pravno lice odnosno preduzetnika, koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja
9. Potpisana izjava učesnika na konkursu o tome da li je učesniku za isti projekat već dodeljena državna pomoć male vrednosti (de minimis državna pomoć) u tekućoj fiskalnoj godini i u prethodne dve fiskalne godine, odnosno državna pomoć u tekućoj fiskalnoj godini i po kom osnovu, za štampane medije, radio, internet medije i novinske agencije;
10. Potpisana izjava učesnika na konkursu o tome da li je učesniku za isti projekat već dodeljena državna pomoć u tekućoj fiskalnoj godini i po kom osnovu, za proizvodnju medijskih sadržaja za televiziju.

Javni poziv se objavljuje na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova, i u nedeljnom listu „Sremske novine“.
Javni poziv za dostavljanje projekata otvoren je od 27. januara 2020. godine do 10. februara 2020. godine.

Prijave na konkurs se podnose Komisiji za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja (u daljem tekstu: Komisija), neposredno na pisarnici Opštinske uprave Stara Pazova ili putem pošte - na adresu: Opštinska uprava Stara Pazova, Odeljenje za društvene delatnosti, kulturu i informisanje, Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova, u zatvorenoj koverti, naslovljeno sa „Prijava po Javnom pozivu za sufinansiranje projekata iz budžeta opštine Stara Pazova radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2020. godini“.

Neblagovremene prijave na konkursu, ili prijave na pogrešnom obrascu, Komisija neće razmatrati.

Učesnik konkursa koji je podneo nepotpunu odnosno nepreciznu prijavu ili dokumentaciju, obaveštava se da nedostatak otkloni u određenom roku.

U slučaju nepoštovanja naknadno određenog roka, prijava se neće ni razmatrati.

Rešenje o raspodeli sredstava po raspisanom konkursu, biće objavljeno na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova i dostavljeno svim učesnicima konkursa.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog poziva

Rešenje o dodeli sredstava

Prijava za projektno sufinansiranje iz oblasti javnog informisanja - Obrazac 1

Finansijski deo izveštaja - Obrazac 2.1

Narativni i finansijski izveštaj - Obrazac 2.2

Budžet projekta - Obrazac

Rešenje o obrazovanju komisije

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije