• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbNa osnovu člana 38. Zakona o udruženjima („Sl. glasnik RS“ broj 51/2009, 99/11 i dr. zakoni), člana 64. stav 11. Statuta opštine Stara Pazova („Sl.list opština Srema“ broj 26/08 i 5/13), člana 48. Statuta opštine Stara Pazova ("Sl. list opština Srema" broj 9/19), člana 9. Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2020. godinu ("Sl. list opština Srema" broj 40/19) i člana 6. stav 1. Pravilnika o izmeni pravilnika o kriterijumima i postupku dodele sredstava ili nedostajućeg dela sredstava iz budžeta opštine Stara Pazova organizacijama i udruženjima građana za sprovođenje programa i projekata od javnog interesa br. 453/22017-IV od 06.03.2017. godine, Predsednik opštine Stara Pazova dana 21.01.2020. godine raspisuje Prvi javni konkurs za dodelu sredstava organizacijama i udruženjima građana za sprovođenje programa od javnog interesa na teritoriji opštine Stara Pazova u 2020. godini.

Pravo na dodelu sredstava putem ovog Javnog konkursa imaju organizacije i udruženja registrovane u skladu sa Zakonom o udruženjima („Sl. glasnik RS“ broj 51/2009, 99/11 i dr. zakoni) a koje program od javnog interesa realizuju na teritoriji opštine Stara Pazova.

Konkurs je otvoren do 05.02.2020. godine i objavljuje se na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova i oglasnoj tabli Opštinske uprave.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti svakog dana u terminu od 07:00 do 15:00 časova na infopultu opštine Stara Pazova kao i na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova.

Prijave sa navedenom dokumentacijom predaju se u zatvorenoj koverti lično ili putem pošte na adresu: Opština Stara Pazova, Stara Pazova, Svetosavska 11, Komisiji za dodelu organizacijama i udruženjima građana. Na koverti obavezno naznačiti: PRVI JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ORGANIZACIJAMA I UDRUŽENjIMA GRAĐANA ZA SPROVOĐENjE PROGRAMA OD JAVNOG INTERESA NA TERITORIJI OPŠTINE STARA PAZOVA U 2020. GODINI, NE OTVARATI!

Preuzmite dokumenta:

Tekst konkursa

Prijava

Lista vrednovanja

Odluka o dodeli sredstava

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije