• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna kzm opstine stara pazova potpisala ugovor sa ministarstvom turizma i omladine o finansiranju projekta izrade strategije za mladeМлади су кључни ресурс заједнице и њихов развој је и развој саме локалне заједнице у којој живе.

У складу са тим, Општина Стара Пазова препознаје значај системске бридге о младима како би створила услове и поставила основе за њихов целовит развој. Те је тако кроз пројекат “Стратегијом до развоја младих – израда стратегије за младе” који спроводи Канцеларија за младе општине Стара Пазова, а финансира Министарство туризма и омладине Републике Србије у септембер ове године започела са процесом израде стратешког документа којим кроз међусекторску сарадњу поставља темеље за свеобухватну подршку младима, истичући кључне аспекте њиховог живота, као и изазове са којима се сусрећу.

Циљ овог пројекта јесте да се уради истраживање потреба младих и на основу тога изради стратешки документ програм за малде наше Општине. Кроз пројекат “Стратегијом до развоја младих – израда стратегије за младе” наставља се континуирано бављење младима у складу са њиховим потребама и интересовањима, развија омладинста политика на локалном нивоу и оснажава рад канцеларије за младе.

Такође, истиче се важност креирања инклузивног и подстивајног окружења које подржава различитост и подстиче активно учешће младих у локалном друштвеном, културном и економском животу локалне заједнице.

Системска брига о младима и њоховим потребама не доприноси само личном развоју младих, већ јача и саму локалну зајеницу. На овај начин младима се пружа прилика да посатну активни грађани, лидери и покретачи позитивних промена у локланој заједници.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије