• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna savet za saobracaj okt 2021Као што је и најављено у периоду од 16. до 22. септембра обележава се европска недеља мобилности под слоганом "Крећимо се одрживо. Останимо здрави."

Идеја кампање је промовисање активних видова превоза као што су вожња бицикла и пешачење, те је у складу са тим Савет за безбедност саобраћаја општине Стара Пазова препознао своју улогу и у неколико наврата заједно са припадницима саобраћајне полиције делио нашим суграђанима који возе бицикле пригодне поклоне. Поклон пакети садржали су ретрорефлектујуће прслуке, звонца и светла за бицикл. Чланови Савета и саобраћајне полиције су, пре свега, старијим суграђанима, деливши поклоне указали на значај одговорног понашања у саобраћају и коришћења ових средстава, те напоменули да су на територији општине Стара Пазова бициклисти једна од најугроженијих група учесника у саобраћају.

Такође, на недавно одржаном Регионалном сајму привреде Савет за безбедност саобраћаја је позвао чланове Удружења пољопривредника општине на предавање и припремио пакете опреме за трактористе који су садржали ротационо светло, троугао за спора возила и ретрорефлектујући прслук. Треба напоменути да на подручју где је развијена пољопривреда, повећано је присуство трактора у саобраћају. Трактор у саобраћају на јавним путевима, због својих техничко-експлоатационих карактеристика (мале максималне брзине), могућности да вуче једну или две приколице, као и да носи или вуче прикључна оруђа и машине, представља потенцијалну опасност за настанак саобраћајних незгода.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије