• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna knjiga pazljivkova pravila u saobracaju u rukama prvaka staropazovacke opstineПредставнице Савета за безбедност саобраћаја Зорица Јанчић, Ирена Аврамовић и Јелена Пешић у петак 18. марта уручиле се књиге "Пажљикова правила у саобраћају" ђацима првих разреда основних школа на територији наше општине.

Књиге сваке године обезбеђује Агенција за безбедност саобраћаја, а исте су едукативног карактера и на занимљив начин упознају малишане са саобраћајним правилима. Поред лепих илустрација, књиге садрже и део са задацима, као и могућност преузимања апликације помоћу које ће деца, као једна од најугроженијих група у саобраћају кроз песме и игрице научити како да се понашају као учесници у саобраћају. У овој публикацији деца су представљена као пешаци, бициклисти и путници. На овај пригодан начин за њихов узраст упознати су са правилима одговорног понашања и значају безбедности саобраћаја.

Ове године ученицима првог разреда основних школа старопазовачке општине подељено је више од 650 књига, док је предшколцима намењена бојанка "Пажљикова правила у саобраћају".

Савет за безбедност саобраћаја препознаје децу као једну од најугроженијих група у саобраћају, где је циљ да се кроз едукацију од најранијег периода упознају са правилима у саобраћају, и како да на најбољи начин заштите себе и своје другаре.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије