• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna zlatne odbojkasice na prijemu kod predsednika radinovicaОпштина Стара Пазова организовала је почетком маја месеца свечани пријем за одбојкашице из ЖОК „Јединство“ Стара Пазова, које су недавно освојиле БПШ Суперлиге Србије и тиме оствариле највећи успех у клупској историји, али и у историји колективног спорта у нашој општини.

Као и сваки пут до сада „златне“ девојке и стручни тим клуба примио је први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић, честитао им на постигнутом успеху и тим поводом уручио новчану награду од два милиона динара.

„Својим успехом завређујете велику пажњу. Хвала вам што показујете да наша општина осим привредног, поседује и сјајан потенцијал у свим спортовима. Овакве резултате треба и мора да прати одговарајућа инфраструктура. Већ крајем ове или почетком наредне године, почеће дуго очекивана изградња нове спортске хале у Старој Пазови“, нагласио је на пријему председник Радиновић.

Тренер одбојкашица, Јово Цаковић, захвалио се општини што је увек имала слуха да помаже спорт и председнику Радиновићу што прати и вреднује резултате одбојкашица. Капитен одбојкашица, Исидора Коцкаревић је председнику Радиновићу поклонила лопту са потписима свих играчица, док је председник клуба Богдан Мамузић председнику уручио златну медаљу.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије