• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna predsednik radinovic obisao pocetak radova na rekonstrukciji putnog pravca ka vojkiПредседник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, обишао је данас почетак радова на реконструкцији путног правца Стари Бановци - Крњешевци, део од ресторана „Путник“ у Старој Пазови ка Војки и Крњешевцима. Ово је само прва траса која ће бити реконструисана у оквиру пројекта потпуне реконструкције пута Стара Пазова – Крњешевци, односно Стари Бановци – Крњешевци, за који је Општина Стара Пазова издвојила близу милијарду динара, а који обухвата реконструкцију готово 30 км пута.

„Поносни смо што смо успели да без додатних извора суфинансирања кренемо у овај обиман посао, у питању је реконструкција путног правца Стари Бановци – Крњешевци. Радови се тренутно изводе на траси између Старе Пазове и Војке. Ово је заиста капитална инвестиција, највећа самостална општинска инвестиција до сада забележена у новијој историји. Захваљујући чињеници да смо правилним распоагањем и довођењем инвеститора стабилизовали буџет, велики је успех да се једна оваква инвестиција може финансирати из сопствених извора“, изјавио је за медије приликом обиласка радова, први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

Овом капиталном инвестицијом биће спојена два важна међународна аутопута Е70 и Е75. Крај радова на комплетној реконструкцији и изградњи новог пута очекује се до краја текуће године, најдаље до почетка идуће. Деоница где се тренутно изводе радови дуга је око 4 км, саобраћај се изводи наизменичним пропуштањем возила, због велике фреквентности самог путног правца.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије