• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna otvorene policijske kancelarije u vojki i golubincimaБезбедносна ситуација у општини Стара Пазова је на задовољавајућем нивоу, а у наредном периоду ће се радити на њеном унапређењу, сложили су се председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић и командир Полицијске станице Стара Пазова, Зоран Лазић, приликом отварања полицијских канцеларија у Војки и Голубинцима.

„Како би мештанима најудаљенијих насеља од административног центра наше општине олакшали свакодневни живот, одлучили смо се да у сарадњи и са одобрењем Полицијске управе Сремска Митровица, уз финансирање Месних заједница, опремимо и обезбедимо неопходне просторије, где ће полицијски службеници бити доступни нашим грађанима за све савете и информације из домена полицијског посла“, нагласио је председник Радиновић у изјави за присутне медије, након отварања канцеларије у Војки.

Полицијске канцеларије, које се налазе у просторијама Месних заједница Војка и Голубинци, биће отворене за грађане радним данима од 09 до 12 часова. Овај корак локалне самоуправе и полицијске станице, поред повећања безбедносне ситуације, допринеће и да грађани лакше и без одласка у Стару Пазову, дођу до потребних информација о издавању личних докумената, али и свих других упита који су везани за домен полицијских послова.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије