• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna jos jedna znacajna privredna investicija u staroj pazoviПредседник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић и генерални директор компаније Трансфера доо, Душко Радовић, обишли су данас радове на изградњи импозантног објекта највеће домаће шпедитерске компаније. Објекат од 30.000 квадратних метара, први логистички центар (ТЛЦ1) у будућем логистичком парку (ТЛП) ове компаније, требало би да буде завшен за месец дана, када се очекује и почетак пословања ове домаће компаније у индустријској зони у Новим Бановцима.

„Поносни смо на чињеницу да осим страних инвеститора и велики број домаћих компанија показује интересовање за пословање на територији наше општине. Ово је успешна шпедитерска компанија, које своје пословање комплетно сели у нашу најперспективнију индустријску зону у Новим Бановцима. За месец дана би требало да ова, веома успешна фирма, отпочне са пословањем из новог седишта, овде код нас и према њиховим најавама, одређени број нових радника ће бити управо наши грађани“ изјавио је председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, након обиласка новоизграђеног објекта.

Компанија Трансфера послује од 2003. године у Београду. Првобитна делатност се односила на царинско заступање, да би током година проширила свој портфолио услуга и изградила добре пословне и партнерске односе са клијентима и добављачима. Данас је Трансфера препознатљива логистичка компанија у региону са константним растом и развијеном инфраструктуром, складиштима и канцеларијама.

„Одлука да своје пословање и седиште фирме пребацимо у индустријску зону у Новим Бановцима вођена је самом локацијом ове индустријске зоне, јер управо је она логистички најбоља локација у Србији, на само 30 км од центра Београда, 15 км до аеродрома, 40 км од Новог Сада и 4 км од новог интермодалног терминала у Батајници, савршена је локација за пословање. Наш нови објекат је уз сами међународни аутопут, земљиште смо купили још 2020. године и у плану нам је да овде изградимо логистички парк“, саопштио је након обиласка радова, Душко Радовић, генерални директор Трансфере.

Компанија Трансфера након изградње првог објекта (ТЛЦ1) планира и изградњу још једног објекта (ТЛЦ2) у блиској будућности, чиме ће се повећати број новозапослених старопазовчана. Домаћини фирме су нам истакли да је комплетно опремљена индустријска зона, као што је случај са зоном у Новим Бановцима, увек избор број један за озбиљне инвеститоре, нагласивши да је општински тим, на челу са председником Радиновићем, који је задужен за контакт са инвеститорима, веома предусретљив и да су имали велику подршку и помоћ од првог дана почетка радова на овој локацији.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије