• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna svih 615 djaka prvaka od opstine dobili nove udzbenike i pribore za polazak u skoluКако би на што адекватнији начин помогли растерећењу кућног буџета родитељи, који ове године први пут уписују децу у основну школу, Општина Стара Пазова је определила новчана средства за набавку уџбеника за први разред, као и за набавку неопходног школског прибора за све ђаке, који по први пут седају у школске клупе.

Прве радне недеље нове школске године, 615 ученика првих разреда, који су ове године уписани у неку од девет основних школа на територији општине, добили су школске комплете књига и прибор.

Председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, срећан почетак школовања пожелео је ученицима првих разреда у основним школама у Старим Бановцима и Белегишу, при чему им је поделио уџбенике и прибор.

„Успешне општине нема без наталитета, у успешној општини нису празне школске клупе, зато ћемо ми и даље помагати и обезбеђивати бесплатне уџбенике и неопходан прибор за ученике првих разреда. Ви сте наша будућност и у вас вреди улагати. Ја вам желим да вам школовање прође у најлепшем сећању, да будете успешни и у школи и у животу“, гласи честитка председника Радиновића коју је приликом срдачног сусрета упутио ђацима првацима.

Поред првог човека старопазовачке Општине, председника Ђорђа Радиновића, срећан почетак школовања и успех у даљем образовању, уз пригодно дружење са првацима и њиховим учитељима, пожелели су и остали представници локалне самоуправе у школама у свим местима Општине. Са малишанима су се дружили председница Скупштине општине Наташа Мићић, помоћници председника Општине Војо Радановић и Наташа Милић Милаш, начелница општинског одељења за друштвене делатности Ивана Ненадић, члан Општинског већа Радоје Благојевић, директор ЈП Општинске стамбене агенције Владимир Јовановић и шеф кабинета председника Немања Стикић.

Вишеструка подршка пазовачким ђацима

Да подсетимо, набавка уџбеника и школског прибора за ученике првих разреда само је један вид помоћи и подршке коју Општина Стара Пазова усмерава на образовање. Сваке године, у зависноти од приоритета, планом инвестиција у инфраструктурне радове, улаже се у реконстукције или санације школских објеката. Награђују се за свој труд и залагање и најуспешнији ученици основних и средњих школа, као и њихови наставници и професори вредним наградама, а основци које наставничка већа школа издвоје као највредније, награђују се и петнаестодневним, едукативним путовањем на грчко острво Крф.

Ни они мало старији нису заборављени, за све младе таленте – студенте, Општина сваке године расписује Конкурс за доделу новчаних средстава, а регресира се и превоз ученика и студената до њихових образовних установа.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије