• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna dom zdravlja od opstine dobio nova vozila brza i efikasnija medicinska pomoc znaci spasen ljudski zivotСтаропазовачки Дом здравља „Др Јован Јовановић Змај“ од сада је богатији за шест нових возила захваљујући директној финансијској подршци Општине Стара Пазова, а све како би неопходна медицинска помоћ лакше и брже стизала до пацијената којима је хитно потребна. Кључеве шест потпуно нових аутомобила и санитета директорки Дома здравља, др Снежани Табаковић, уручио је председник општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић у присуству др Снежане Бојанић, помоћнице покрајинског секретара за здравство.

“Иако Општина Стара Пазова није оснивач ове здравствене установе, општинско руководство препознаје потребу улагања у здравство. Јако је важно опремање Дома здравља и амбуланти у свим местима. За ова возила, марке фолксваген, издвојено је преко 30 милиона динара“, рекао је председник општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић и додао: “Овог момента смо схватили да је у данашњем времену епидемије корона вируса јако важно правовремено реаговање и да куповином нових возила можемо помоћи неком чији живот зависи од брзине изласка хитне медицинске екипе на терен.“

Др Снежана Бојанић, помоћница покрајинског секретара за здравство је овом приликом истакла како су ово врло важне општинске инвестиције и да овај број донираних возила (три санитета и три путничка возила) чак није пример, који се често виђа у другим местима.

Нова возила ће поправити тренутно стање возног парка старопазовачког Дома здравља, који има широк опсег посла на терену. Општина и Покрајина наставиће и даље да помажу здравствени систем, тренутно се ради припрема техничке документације за реконструкцију зграде Дома здравља у Старој Пазови.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије