• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna tradicionalno nagradjeni najbolji ucenici svih pazovackih skolaОпштина Стара Пазова наставила је традицију награђивања најуспешнијих ученика основних и средњих школа. И ове године, лето када се ђаци одмарају, био је у знаку анализирања резултата и достигнућа ученика и наставника из претходне школске године и припреми вредних награда.

Последњег августовског дана, који представља крај летњег распуста, награђено је преко 200 ученика и 60 наставника и васпитача. За одличан успех, владање и однос према школи и школским обавезама, награђено је 15 ученика генерације модерним тзв. паметним сатовима, компатибилним са мобилним телефонима као и преносивим, екстерним батеријама односно пуњачима, 60 ђака носилаца „Вукове“ дипломе награђено је паметним сатовима. 18 ученика који су постигли успехе на међународним такмичењима, 28 ученика са освојеним местом на републичким такмичењима, 40 ученика награђених на међуокружном и 38 ђака на екипним такмичењима, награђено је вредним новчаним наградама. Све награђене категорије добиле су и званичне Похвалнице Општине Стара Пазова.

Општина Стара Пазова наградила је и 15 наставника и васпитача и 45 ментора најуспешнијих ученика. По предлогу Актива директора старопазовачке општине, као најбољи директор награђен је Јанко Хавран, директор основне школе "Херој Јанко Чмелик". Признања ђацима и наставницима уручили су Наташа Мићић, председница Скупштине општине Стара Пазова, Наташа Милаш, помоћница председника Општине као и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, који је честитајући награђенима истакао жељу локалне самоуправе да квалитетне младе људе подржи и сачува у својој средини.

„Ваш марљив рад и одличан успех далеко се чују, а резултати тог рада нашу Општину сврставају у сам врх и зато вам се у име наше локалне самоуправе захваљујем и желим вам још успешнији наставак школовања. Сигуран сам да ће многи од вас, ако не и сви, постићи много у животу. Треба да је поносна свака општина која има овако велики број „Вуковаца“ и ученика, који чак и на међународним такмичењима постижу одличне резултате. Свакако да не смемо да заборавимо ни родитеље и наставнике, који су заједно са вама заслужни за ваш сјајан резултат. Свима вам се још једном захваљујем и поручујем да ће ваша општина увек бити ту за вас, јер ћете једнога дана управо ви наставити да је развијате и ширите“, изјавио је председник општине, Ђорђе Радиновић, на свечаности одржаној у Позоришној сали.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије