• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna novogodisnji i praznicni paketici za najmladje sugradjaneНовогодишњи и божићни празници за најмлађе представљају време изузетне радости, дружења и даривања. Свако дете заслужује да осети све чари ових празника и да их са својом породицом проведе у миру и благостању. Општинско руководство Општине Стара Пазова, иницијативом председника, Ђорђа Радиновића, увело је праксу да се деци из пазовачких породица, које живе у материјалној оскудици и тешким егзистенцијалним условима, обезбеде поклон пакетићи поводом новогодишњих празника.

Негујући традицију, Општина Стара Пазова је и ове, као и претходних година, набавила новогодишње пакетиће, који су последњих неколико дана дељени у просторијама Месних заједница у свим насељима. 1500 поклон пакетића обезбеђено је за децу породица корисника помоћи Центра за социјални рад, децу самохраних родитеља, децу чланова старопазовачких удружења ратних војних инвалида, децу ученике ШОСО „Антон Скала“ и децу из сиромашних породица ромске националности.

Са малишанима из Старе Пазове и Нове Пазове oвим поводом се дружио председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић и уручио им новогодишње пакетиће са жељама да им идућа година буде пуна игре, весеља и здравља. Радост на лицима деце је била очигледна, а породице су исказале своју захвалност на изузетно лепом гесту и иницијативи првог човека старопазовачке Општине.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије