• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-spremni-paketici-za-podelu-deci-u-LeposavicuЈануар 2019. године – На иницијативу председника старопазовачке Општине Ђорђа Радиновића, најмлађима у Општини Лепосавић, поводом новогодишњих и божићних празника однети су и уручени поклон празнични пакетићи, играчке и слаткиши. Овај гест братске подршке наше општине грађанима на Косову и Метохији, дочекан је са великим одушевљењем, а захвалност Општини Стара Пазова, њеном председнику и суграђанима била је више него очигледна, посебно су се деца обрадовала оваквој бризи и указаној пажњи.

Идеја за поменуту акцију постоји већ неко време, а резултат је пријатељских контаката које председник Радиновић и наша Општина негују већ неколико година уназад са руководствима више општина у јужној Покрајини. Помагано је, не само у појединачним случајевима, породицама са Косова и Метохије, које живе у оскудици, већ на различите начине деци, ученицима основних и средњих школа, црквеним општина тј. храмовима Српске Православне Цркве у циљу њиховог бољег и лакшег свакодневног функционисања, обнове, обележавања прослава и црквено-верских празника итд.

Око 800 поклон пакетића за децу заједно су уручили председник Ђорђе Радиновић и председник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима. Поред новогодишњих пакетића деци која не похађају вртиће, за социјално угрожена лица припремљено и подељено око 120 пакета хране, који су такође за ову намену превежени из Старе Пазове у Лепосавић.

„Велико је задовољство видети усхићење и осмех на лицима ове деце овде, која су као и сва деца света жељна радости, љубави и пажње. Осећам срећу што смо са мало нашег одрицања и труда улепшали празнике прво родитељима, а по том и деци, којој желим да буду здрави, да одрасту у добре и честите људе, на понос својој Србији и свима нама“, поручио је председник Радиновић приликом поделе пакетића у једној од основних школа у Општини Лепосавић.

Према речима председника Радиновића, и у наредном периоду, Општина Стара Пазова ће, према могућностима, повременим активностима пружати помоћ и подршку, али са великом вољом и еланом, као пријатељи у невољи, искрено као и сваки пут до сада.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије