• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-opstina-sa-velikom-perspektivom-za-razvoj-sporta-51-po-redu-sportista-godineКако би се пружила што већа подршка спорту, спортским радницима и самим спортистима, Општина Стара Пазова сваке године пружа велику подршку сада већ традиционалној свечаности награђивања најуспешнијих спортиста и спортских клубова. У организацији Општине Стара Пазова, Радио – телевизије Стара Пазова и Спортског савеза, синоћ је по 51. пут одржана свечана додела вредних награда за спортисте који су били успешни, како на домаћим и регионалним, тако и на међународним такмичењима и на тај начин још једном нашу општину ставили у први план.

Више од пола века је дуга традиција награђивања успешних спортиста, а поред овог вида подршке развоју и омасовљењу спорта на локалу, Општина Стара Пазова редовно прати и све њихове потребе, те упоредо са реализацијом пројеката и инвестиција у другим областима, значајна средства улаже и у изградњу, обнову и санацију спортских објеката. Додела ових награда доказ је да општина Стара Пазова прати све резултате старопазовачких спортиста, цени њихов труд, напоран рад и велика одрицања.

„Честитам вам свима, сви сте ви наш понос! Вођени мишљу да овај гест са наше стране ствара код младих људи подстрек да се више окрену спорту и здравим навикама, да наставе да ређају успехе, медаље и пехаре, наставићемо и даље да негујемо ову традицију и да улажемо у спорт и спортске објекте. Хвала вам што својим трудом и сјајним резултатима подижете углед наше општине.“, изјавио је на свечаности први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

Спортиста године у општини Стара Пазова за 2017. је Никола Вуковић из Старих Бановаца, кошаркаш КК „Дунав“ Стари Бановци и члан екипе Земуна, која је освојила титулу светског првака у баскету 3 на 3. Титулу најбоље екипе освојиле су девојке ЖОК „Јединство“ Стара Пазова. Награђени су и најбољи тренери, пионир, кадет, јуниор, спортски радник, спортиста са инвалидитетом, спортиста у школском спорту, а посебне награде додељене су за допринос развоју спорта, за остварене резултате и за масовност у спорту.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије