• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-djordjevic-otvorio-regionalni-sajam-privrede-u-novoj-pazoviМинистар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отворио је 11. Регионални сајам привреде у Новој Пазови. Зоран Ђорђевић је рекао да је сајам привреде битан како за целу Србију, Војводину и општину Стара Пазова, тако и за све предузетнике, јер представља идеалну прилику за долазак потенцијалних инвеститора, али и могућност да се они који га посете међусобно упознају, договоре сарадњу и унапреде своје пословање, саопштило је Министарство.

"Најбитније је да се организује више оваквих сајмова, у различитим градовима, јер би то допринело развијености целе Републике Србије", нагласио је министар и похвалио председника општине Стара Пазова Ђорђа Радиновића, на вредном труду и раду, што доказују резултати о броју незапослених у овој општини.

Према подацима РЗС из Анкете о радној снази за 2. квартал 2017. године, навео је он, анкетна стопа незапослености никад није била мања и износи 11,8 одсто, а резултат је вредног и напорног рада Владе Србије.

"Захваљујући председнику Републике Србије Александру Вучићу, који је као председник Владе Србије поставио стратегију и смернице како да се боримо за смањење незапослености, против сиве економије и рада на црно, данас ова Влада има овакве резултате", рекао је министар Ђорђевић.

Према његовим речима, Влада, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и даље ће радити на економском развоју Србије и вишем стандарду свих наших грађана.

Циљ Регионалног сајма привреде јесте упознавање са новим занатима и вештинама који су у складу са данашњим временом и технологијама, што отвара могућност да се привредно окружење осавремени, а самим тим повећа учешће наших предузетника на све већем и захтевнијем тржишту.

Овогодишњи Сајам привреде окупиће више од 100 излагача међу којима ће, поред привредника из наше земље, прилику имати да се представе и излагачи из држава у окружењу.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије