• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

КОНКУРС КОМПАНИЈЕ IGB AUTOMOTIVEОпштина Стара Пазова, као партнер организатор, позива све заинтересоване грађане да се пријаве на конкурс компаније IGB Automotive из Инђије. Овај једнодневни догађај, односно конкурс под називом: „Дани каријере“, ће се одржати у суботу, 17. маја у свечаној сали Општине Стара Пазова (Светосавска 11) од 10:00 до 13:00 часова. Присутни представници компаније IGB Automotive ће сваког грађанина, који буде попунио формулар са својим личним подацима и радном искуству, детаљније информисати о компанији, њеном пословању и тренутним потребама за нове вредне, радне људе, који су спремни да стичу нова искуства, да уче и постану део њиховог тима који броји више од 1000 запослених.

О компанији: IGB Automotive је ћерка-фирма немачке компаније I.G.Bauerhin која поред производног погона у Србији, има производне јединице и у Немачкој, Чешкој, Мексику, Канади и Кини. Делатност - производња грејача за аутоседишта, грејача за волане, електронских контролних јединица и сензора заузећа. Производи су намењени реномираним купцима из аутоиндустрије као што су: VW, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Nissan, Renault, Citroen, Škoda и други.

Плакат догађаја:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије